Företagshälsovård i Jönköping

Investera i företagshälsovård för ditt företag

Här hittar ni företag som erbjuder tjänster inom företagshälsovård i Jönköping. Använd formuläret för att förtydliga just ert företags behov och få upp till fem förslag från etablerade aktörer inom företagshälsovården. Exempel på tjänster som erbjuds kan vara företagsläkare, företagssköterskor eller kanske ett företag som kan hjälpa er med arbetsmiljöutveckling.

Efter ni har fyllt i formuläret kommer ni bli kontaktad av företag som passar för er förfrågan och ni väljer sedan själv vilket företag ni går vidare med.

Offert företagshälsovård i Jönköping

Skicka en förfrågan och få upp till fem offerter från olika företag inom företagshälsovård. Offerterna kan ligga till grund när ni väljer vilken aktör ni vill vända er till inom företagshälsovård. Offerterna ger en bild av vilka arbetsuppgifter och tjänster som kan utföras och till vilket pris. Att ansöka om flera offerter samtidigt sparar både tid och pengar, och ger en tydlig bild av hur marknaden för företagshälsovård ser ut. 

Hitta aktörer inom företagshälsa i Jönköping med omnejd. 

Fyll i formuläret:

 1. Beskriv behov - Vad vill ni inom företaget ha hjälp med? Beskriv i detalj, då blir de erbjudanden ni får tydliga med en tydlig prisbild. Söker ni företagssköterska? Företagsläkare? Arbete inom arbetsmiljö? 
 2. När ska arbetet utföras? Väl i rullistan 
 3. Vem behöver tjänsten? Ett företag? En förening? Välj i rullistan 
 4. Fyll i kontaktuppgifter
 5. Skicka förfrågan

Ni kommer att bli kontaktade av upp till fem företag med offerter på de tjänster ni efterlyst. Jämför och välj den aktör som passar bäst. Våra tjänster är alltid gratis. 

Företagsläkare i Jönköping

En företagsläkare är en god investering för ett företags hälsa. Hälsosamma medarbetare leder till mer effektivt arbete och färre sjukdagar. De leder även till en god arbetsmiljö och ger en god bild av företaget utåt. 

En företagsläkare arbetar med anställdas hälsa inom ett företag. Det kan handla om att förebygga och behandla arbetsrelaterade skador och sjukdomar, och att se över arbetsmiljön. Hälsofrämjande insatser kan även göras i form av hälsokontroller och hälsoinformation.

En företagsläkare arbetar ofta i team tillsammans med företagssköterska och andra resurser inom arbetsmiljö.  

Företagssköterska i Jönköping

En företagssköterska arbetar hälsofrämjande inom ett företag för att förebygga och behandla sjukdomar och skador som kan uppkomma på arbetsplatsen. Företagssköterskan arbetar även med arbetsmiljön för att förbättra den och undvika att skador, sjukdomar och konflikter uppkommer.  

Företagssköterskan kan utföra hälsokontroller, informera om hälsa och livsstil, bedöma arbetsförmåga och eventuella behov av hjälpmedel. 

Arbetsmiljöutveckling i Jönköping

Arbetsmiljöutveckling är ett ständigt pågående arbete för att förbättra arbetsmiljön och ge anställda en trygg och säker arbetsplats att gå till. Inom arbetsmiljöutveckling kan man till exempel arbeta med företagsläkare och företagssköterskor, men man arbetar även kontinuerligt med riskbedömning, utvärdering, vidareutbildning och utvärdering av arbetsplatsen. 

En god arbetsmiljö ger medarbetare som kan prestera bättre och må bättre på arbetsplatsen. Arbetsmiljön regleras av lagar och regler, Arbetsmiljölagen, som värnar om att förebygga skador, olyckor, sjukdom och konflikter på arbetsplatsen. 

Goda rutiner inom företagshälsa är en av grundstenarna för ett fungerande företag. Hitta företagshälsovård i Jönköping!

Våra senaste förfrågningar

 • Jennifer bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Jag vill teckna ett företagshälsovård avtal endast pga att vårt hängavtal med byggnads kräver det. Så därav så basic som det bara går och billigt, eftersom vi redan har en väldigt bra företagshälsa på företaget. Sjukfrånvaron är i princip obefintlig och hälsan på de anställda...
 • Henrik bad om offert för Kontor
  Har idag ingen företagshälsovård. Önskar offert för 7 personer.
 • Anita bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.)
  Vi driver förskola och skola och har ca 50 anställda och önskar vara anslutna till någon form av företagshälsovård dit vi kan skicka våra anställda vid behov, samt för viss personal regelbundna hälsokontroller.
 • Anna bad om offert för Hälsa & Skönhet
  Önskar offert på företagshälsovård för ca 12 anställda.
 • Karin bad om offert för Hälsa & Skönhet
  Har idag ingen företagshälsovård på arbetsplatsen/företaget. Vi är fyra stycken som är anställda. Önskar offert på ett basutbud.
 • Ilkka bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Arbetsmiljöfrågor , Rehab
 • Rob bad om offert för Ekonomi & Juridik
  Hej
  vi är ett nystartade företag. Vi behöver ett hälsovårdsföretag för att teckna avtal med som ska vara underlag till att teckna ett hängavtal med Byggnads.

  Rob
 • Mats bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Behov av hälsoundersökning för våra anställda
  Vi är 9 medarbetare
  Önskar offert på mail.
  Skyltpoolen Region Väst AB

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.