Företagshälsovård i Helsingborg

Investera i företagshälsovård för ditt företag

Här hittar ni företag som erbjuder tjänster inom företagshälsovård i Helsingborg. Använd formuläret för att förtydliga just ert företags behov och få upp till fem förslag från etablerade aktörer inom företagshälsovården. Exempel på tjänster som erbjuds kan vara företagsläkare, företagssköterskor eller kanske ett företag som kan hjälpa er med arbetsmiljöutveckling.

Efter ni har fyllt i formuläret kommer ni bli kontaktad av företag som passar för er förfrågan och ni väljer sedan själv vilket företag ni går vidare med.

Offert företagshälsovård i Helsingborg

Skicka en förfrågan och få upp till fem offerter från olika företag inom företagshälsovård. Offerterna kan ligga till grund när ni väljer vilken aktör ni vill vända er till inom företagshälsovård. Offerterna ger en bild av vilka arbetsuppgifter och tjänster som kan utföras och till vilket pris. Att ansöka om flera offerter samtidigt sparar både tid och pengar, och ger en tydlig bild av hur marknaden för företagshälsovård ser ut. 

Hitta aktörer inom företagshälsa i Helsingborg med omnejd. 

Fyll i formuläret:

 1. Beskriv behov - Vad vill ni inom företaget ha hjälp med? Beskriv i detalj, då blir de erbjudanden ni får tydliga med en tydlig prisbild. Söker ni företagssköterska? Företagsläkare? Arbete inom arbetsmiljö? 
 2. När ska arbetet utföras? Väl i rullistan 
 3. Vem behöver tjänsten? Ett företag? En förening? Välj i rullistan 
 4. Fyll i kontaktuppgifter
 5. Skicka förfrågan

Ni kommer att bli kontaktade av upp till fem företag med offerter på de tjänster ni efterlyst. Jämför och välj den aktör som passar bäst. Våra tjänster är alltid gratis. 

Företagsläkare i Helsingborg

En företagsläkare är en god investering för ett företags hälsa. Hälsosamma medarbetare leder till mer effektivt arbete och färre sjukdagar. De leder även till en god arbetsmiljö och ger en god bild av företaget utåt. 

En företagsläkare arbetar med anställdas hälsa inom ett företag. Det kan handla om att förebygga och behandla arbetsrelaterade skador och sjukdomar, och att se över arbetsmiljön. Hälsofrämjande insatser kan även göras i form av hälsokontroller och hälsoinformation.

En företagsläkare arbetar ofta i team tillsammans med företagssköterska och andra resurser inom arbetsmiljö.  

Företagssköterska i Helsingborg

En företagssköterska arbetar hälsofrämjande inom ett företag för att förebygga och behandla sjukdomar och skador som kan uppkomma på arbetsplatsen. Företagssköterskan arbetar även med arbetsmiljön för att förbättra den och undvika att skador, sjukdomar och konflikter uppkommer.  

Företagssköterskan kan utföra hälsokontroller, informera om hälsa och livsstil, bedöma arbetsförmåga och eventuella behov av hjälpmedel. 

Arbetsmiljöutveckling i Helsingborg

Arbetsmiljöutveckling är ett ständigt pågående arbete för att förbättra arbetsmiljön och ge anställda en trygg och säker arbetsplats att gå till. Inom arbetsmiljöutveckling kan man till exempel arbeta med företagsläkare och företagssköterskor, men man arbetar även kontinuerligt med riskbedömning, utvärdering, vidareutbildning och utvärdering av arbetsplatsen. 

En god arbetsmiljö ger medarbetare som kan prestera bättre och må bättre på arbetsplatsen. Arbetsmiljön regleras av lagar och regler, Arbetsmiljölagen, som värnar om att förebygga skador, olyckor, sjukdom och konflikter på arbetsplatsen. 

Goda rutiner inom företagshälsa är en av grundstenarna för ett fungerande företag. Hitta företagshälsovård i Helsingborg!

Våra senaste förfrågningar

 • Maggan bad om offert för Kontor
  Hälsoundersökning
 • Stefan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Vi önskar teckna avtal för företagshälsovård då det är ett krav för Byggnads hängavtal. Företaget har för tillfället 3 anställda.
 • Tahir bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.)
  Hej,

  Vi söker företagshälsovård i Nykvarn eller så nära som möjligt.
 • Markku bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.)
  avtal med företagshälsovård skogsavtal jag + 1 anställd
 • Patrik bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Hälsoundersökning /uppföljning angående kost ,motion och hälsa
 • Katarina bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Företagshälsovård till 25 anställda. Hälften i Jordbro hälften i Kungälv
 • Anna bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Är HR konsult och har ett uppdrag åt ett mindre företag i IT branschen (14 medarbetare) i västerås som bla innebär att undersöka olika alt aktörer för företagshälsovård. Företaget är idag ej anslutet till någon företagshälsovård. Tjänsteutbud/priser/baspaket/tilläggstjänster
 • Rob bad om offert för Ekonomi & Juridik
  Hej
  Vi är ett nystartade företag. Vi behöver ett hälsovårdsföretag för att teckna avtal med som ska vara underlag till att teckna ett hängavtal med Byggnads.

  Mvh
  Rob

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.