Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Företagsläkare - offert och prisförslag

Gör en god investering genom att välja rätt företagsläkare

Företagsläkare har specialitet inom företagshälsovård eller yrkes-/arbets- och miljömedicin. Deras kunskaper och färdigheter är djupa inom hälsotillståndets påverkan av faktorer i arbetsmiljön och inom att utvärdera funktions- och arbetsförmåga liksom att utreda, behandla och följa upp ärenden med arbetsmiljörelaterade skador och sjukdomar.

Genom att anlita en företagsläkare kan ni ta ett stort kvalitetssteg inom ert företags hälsovårds- och arbetsmiljöarbete, vilket bidrar till att såväl skapa nöjda anställda som trivs och presterar som att undvika att arbetsmiljötvister uppstår. Företagets hälsa, på alla nivåer, grundar sig alltid i hur de anställda mår - både fysiskt och psykiskt. 

För att kunna göra rätt val av företagsläkare och få ut så mycket som möjligt av varje spenderad krona för att anlita denne underlättar det givetvis att kunna jämföra upplägg och priser från olika aktörer. Här kan ni göra det utan ansträngning – med bara några få klick – och därmed göra ett informerat och välunderbyggt val.

Offert företagsläkare

Använd vår tjänst för att få offerter från flera olika aktörer, upp till fem, som arbetar inom företagshälsa med företagsläkare. Med hjälp av offerterna kan ni utvärdera prisläget för de tjänster ni är ute efter och hitta en aktör som kan leverera bäst tjänster till bäst pris. Offerterna ger information och underlag inför företagets investering.  

Använd formuläret för att skicka en förfrågan. Er förfrågan kommer att matchas med aktörer inom området som kan erbjuda det ni eftersöker. Att skicka en förfrågan via vår tjänst är gratis och är ett bra första steg för att komma i kontakt med företagsläkare. 

Företagsläkare - investera i företagshälsa

En företagsläkare arbetar inom företagshälsovård och arbetsmedicin för arbetsgivare. En företagsläkare arbetar både proaktivt, förebyggande, och reaktivt, rehabiliterande och behandlande. En företagsläkare gör medicinska bedömningar om ohälsa och hur den eventuellt kan kopplas till arbete, arbetsmiljö och arbetssituation. Det proaktivt arbetet består av att arbeta hälsofrämjande med medicinska kontroller, utvärdering av arbetsmiljö och hälsoinformation. En företagsläkare arbetar många gånger tillsammans med en företagssköterska och andra insatser och resurser inom arbetsmiljö som till exempel psykologer ergonomer, arbetsmiljöingenjörer och dietister. Att skapa ett team för god arbetsmiljö och hälsofrämjande är en god investering för ett företag som i de flesta fall lönar sig i längden. 

En företagsläkare är legitimerad läkare och kan även ha vidareutbildning och fördjupad kunskap inom områden som är ofta förekommande inom företagshälsovård. Det kan till exempel vara fysiska problem som ofta förekommer inom en viss bransch eller arbetsgrupp, risker med kemikalier eller skador som förekommer inom vissa branscher, arbetsrehabilitering, men även frågor om beroendeproblematik och levnadsvanor. De flesta företagsläkare är specialister inom Arbetsmedicin. 

Arbetsuppgifter - företagsläkare 

  • Medicinska bedömningar
  • Bedömning av arbetsförmåga
  • Rehabilitering av arbetsrelaterade skador och sjukdomar
  • Behandling av arbetsrelaterade skador och sjukdomar
  • Hälsofrämjande arbete
  • Medicinska kontroller
  • Bedömning av arbetsmiljö
  • Hälsoinformation
  • Arbetsrehabilitering  
  • Specialist - arbetsmedicin, företagshälsa, miljömedicin

Våra senaste förfrågningar

Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare

Företagshälsovård i Västerås enligt byggavtalet

Jennie bad om offert för Bygg & hantverkare

Paketlösning för ett företag där det är 3st på kontor och ca 15st i produktion. Gärna olika förslag.

Gustaf bad om offert för Bygg & hantverkare

Två anställda 69 och 61 år.

Anja bad om offert för Bygg & hantverkare

Hej
Vi funderar på att byta företagshälsovård. Vi har nu en i Askersund och vill gärna byta till en i Hallsberg. Vi har behov av beteendevetare, psykolog, företagssköterska och företagsläkare.
Jag önskar svar per mail då jag är ganska svår att nå per telefon. Tack!

Nessim bad om offert för Bygg & hantverkare

Vi är intresserade av att få ett erbjudande för företagshälsovård med er.
Vi är just nu 10 anställda. Någon på mamma/pappa-ledighet.

Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare

Vi vill göra hälsoundersökning på ca 25 anställda
6 st tjänstemän samt ca 20 vvsmontörer

Vi vill ha en plats dit våra anställda kan vända sig om de behöver företagshälsovård

Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare

Företagshälsovården och förstadagsintyg

Markus bad om offert för Bygg & hantverkare

Hej,
Jag har varit egen i drygt fem år och nu när jag skall anställa min första medarbetare och skaffa hängavtal så vill byggnads att jag har avtal om företagshälsovård.
Jag antar att ni vet vad som krävs för att göra byggnads nöjda. Å jag tänker…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.